Södra Lund B&B

Kom och bo hos oss i sköna Östergötland!

Företagstjänster

Företagsmassage och hälsosamtal

Jag arbetar framför allt inom två olika områden för att förbättra livskvalitén hos mina kunder, massage och hälsosamtal. 
Båda behandlingarna kan bokas enskilt eller tillsammans, hjälpa dig eller anställda på ditt företag, till ett bättre liv.
För att komma till er arbetsplats och genomföra dessa behandlingar behöver jag ett enskilt rum vid varje tillfälle som innehåller två stolar samt närhet till toalett och handfat. Telefonbokning på 0706-626403. 

Information om massage

Massage är inte bara avslappnande, skönt samt ett lyxigt inslag i vardagen. Det är också ett mycket bra hjälpmedel då det kommer till att hålla fysiologisk smärta borta även i det långa loppet. Med hjälp av kontinuerliga massagebehandlingar kan du förebygga smärtor som annars kan dra ner din livskvalité helt i onödan. Massage ökar även produktiviteten och ser till att skärpa din kognitiva verksamhet. Det är helt enkelt en behandling som på flera sätt förbättrar tillvaron.

Information om hälsosamtal

Ett Hälsosamtal är en bra metod med hjälp utav vilken man kan skapa ordning i sin tillvaro. Samtalen kan gå till på flera olika sätt, men har den gemensamma nämnaren att det är klienten som avgör helt vad som ska tas upp och behandlas under mötet. Ibland kan problem som ses som övermäktiga finna enkla lösningar genom att enbart ventilera det hela till en utomstående part. Att bara ha någon som faktiskt lyssnar, utan att ställa några krav, kan ofta ge perspektiv och framför allt en betryggande känsla. Det ena mötet är därför inte det andra likt, utan anpassas helt efter de specifika behov och önskemål som kunden har.

Mina företagskunder idag:

KG:s Ägg, Stjärnägg, CSN, Univeristetssjukhuset. 

Copyright © Södra Lund AB, 2018