Södra Lund B&B

Kom och bo hos oss i sköna Östergötland!

Produkter

Aloe Vera - det naturliga valet

De Aloe Vera-produkter jag har till försäljning är alla högkvalitativa modeller framarbetade utav branschens bästa märke. Jag arbetar enbart med de bästa produkterna för att se till så att mina kunder kan känna sig trygga i de medel de vill använda.

Aloe Barbadensis Miller, lägg det namnet på minnet. Det finns omkring 400 arter av Aloe i världen och alla har sina goda egenskaper men bara en enda sort har älskats av mänskligheten sedan tidernas begynnelse: Aloe Barbadensis Miller.

Vad är Aloe Vera?

Aloe vera är en subtropisk växt som klarar att lagra mycket vatten. I dess blad finns en trögflytande gelé som förutom just vatten innehåller en alldeles unik blandning av ämnen. Gelén kan antingen drickas som ett kosttillskott, eller blandas med andra ingredienser till olika hud- och hårvårdsprodukter.

Om du är osäker på vad du behöver är det bara att höra av sig, så hjälper jag dig att hitta rätt.

 

Urval av Aloe Vera sortimentet

 

Aloe Vera Gel – dryck, 1 l. / 290:-  

Av ekologiskt odlad, ren, stabiliserad Aloe Vera Gel som bl.a. stärker tarmslemhinnan och motverkar för mycket magsyra. Underlättar upptaget av näringsämnena från maten. Finns i tre olika smaker, naturell, persika samt tranbär/äppler, varav den naturella innehåller mest % Aloe Vera.

Personliga aspekter på produkten: Jag köper oftast in endast den naturella smaken för mest Aloe Vera för pengarna.               

 

Copyright © Södra Lund AB, 2018