Södra Lund B&B

Kom och bo hos oss i sköna Östergötland!

Samarbetspartner

Presentation av Vanja Pavlasevic

Nova Vita är ett enpersonsföretag som drivs av mig, Vanja Pavlasevic. Jag arbetar med dynamisk hypnoterapi och hypnoanalys och tar emot klienter på Vasa Hälsoklinik på Vasavägen 49, Linköping. 
Utbildningen till hypnoterapeut har jag från Skandinaviska Akademin för Hypnos och Hypnoterapi, och jag är internationellt certifierad genom National Guild of Hypnotists.I dynamisk hypnoterapi frigörs låst energi mer effektivt än i traditionell suggestiv hypnoterapi. När låsningen är borta kan inte reaktionen på den heller bestå. Det hela går ut på att hitta symptomets orsak, förlösa dess energi och därmed eliminera symptomet.

Jag har alltid varit andligt orienterad och intresserat mig för människor och vad det innebär att vara människa med alla behov, begränsningar och utvecklingsmöjligheter. Det är så fantastiskt att vi manifesterar utifrån vår upplevelse oavsett om vi förstår det eller inte. Vilka möjligheter har vi inte då? 

Jag har självklart tystnadsplikt, behandlingsskade- och ansvarsförsäkring och FA-skattsedel. Tel:0709-282609      info@nova-vita.se 

Hemsida med bokningssystem: www.nova-vita.se

 

Presentation av Monica Hallberg

Kvalificerad i medial undersökning och rening av hus. Min utbildning har jag fått hos Terry Evans i samarbete med Viktoria Kerttu. Läs mer på Creative Experiences. Jag arbetar även som certifierad djurkommunikatör sedan 18 år tillbaka.

Personlig coaching i livsfrågor ligger mig också varmt om hjärtat. Jag har mottagning efter överenskommelse både i Åtvidaberg och Stockholm. 

Kontakta mig på 070 - 979 30 04.

Copyright © Södra Lund AB, 2018