Festvåning för bröllop, födelsedagar eller andra tillfällen

Den 2 juli 2022 invigdes vår nya festvåning. Vi hade vår egen bröllopsfest där med 65 gäster, liveband, dans, bar och grillbuffé.

Det finns plats för upp till 100 gäster, buffébord, bardisk, kyl/frys. Det finns även bord och stolar.  Det finns en ljudanläggningen som ni enkelt styr med platta, telefon eller dator. Finns även möjligheten till storbildsskärm. Det finns trefas el indragen vilket underlättar för liveband. Allt är renoverat för att behålla den gamla rustika karaktären men också funktionen är viktig.

Bröllop - Födelsedagar - Event
  • Plats för upp till 100 gäster
  • Ljudanläggning
  • Storbildsskärm
  • Buffébord
  • Bardisk
  • Kyl & frys
  • Liveband

Lokalen är även lämplig för andra jubileumsfester men också för företagsevent.

I det stora vita huset går det att ha fester året om. Här går det att vara upp till 35 personer. 

Festvåningen är inte handikappanpassad.

Vill du boka?

Södra Lund har anor från 1700-talet. Det ligger vackert placerat på gränsen till Östgötaslätten, 10 minuter från E4:an och 20 min från centrala Linköping.

Det är vackra miljöer lämpade för bröllop. Det finns även fint boende för gäster och om så önskas för bröllopsparet. Festvåningen är på andra våningen i det som numera är stall men som i begynnelsen var mejeri. Huset är byggt på 1840-talet och delar av det röda huset bredvid är byggt på 1700-talet. Allt varsamt renoverat för att behålla charmen. I direkt anslutning till festvåningen finns nybyggda toaletter och även en dusch.

Fest i stora vita huset

Om ni planerar att ha en fest för max 40-45 personer så går det väldigt bra att hyra hela det vita huset. Här går det att ha fester året om, till skillnad från festlokalen som inte är uppvärmd. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Välkomna att lägga ert bröllop, er fest hos oss. 

Kontakta oss för frågor & bokning