Konferens & Utflykt

Konferens

I en lugn och rofylld miljö får ni tillgång till en ostörd dag tillsammans. Det är endast ert konferenssällskap som finns hos oss under dagen vilket gör att ni har all vår uppmärksamhet. Upplägget fungerar perfekt för styrelsemöten, ledningsgrupper och möten i grupper upp till 12 personer.

Vårt läge är på landet men nära staden med endast 17 min till Linköpings centrum. Förutom mötesrum med storbildsskärm, whiteboard och internet får du tillgång till vår salong och vår inglasade terrass när väderleken tillåter.

Dagskonferens: från 495 kr/person.
I priset ingår förutom lokalerna förmiddags- och eftermiddagsfika, lunch inkl. dryck samt frukt och vatten.

Vill ni skapa ert eget arrangemang med t.ex. tipspromenad eller badtunna i samband med ert möte, tveka inte att höra av er så hittar vi en lösning tillsammans. 

Välkomna att lägga er nästa konferens hos oss!

Utflyktsmål

Bergs slussar

Göta kanal med den berömda slusstrappan i Berg är en av de stora sevärdheterna i Östergötland. Slussarna är döpta till Carl Johans slussar (7 st), Oscars slussar (2 st) och Bergs slussar (2 st). Tillsammans utgör de elva slussarna en nivåskillnad på 18,8 meter.

Åka båt på Göta Kanal

Båten M/S Wasa Lejon tar dig på guidade turer på kanalen.

Aktiviteter vid slussarna

Spela äventyrsgolf, ät glass, hyr en cykel eller ta ett bad vid Bergsbadet i sjön Roxen.I Berg finns också restauranger och små affärer.

Vreta klosterkyrka

Kyrkan är från ca 1110 och uppbyggd av kalksten.

Cloetta

Stjärnorps slottsruin

Valla minigolf

Välkommen till Östergötlands största minigolfbana!
Två anläggningar med vardera 18 hål.

Kom och bo hos oss i sköna Östergötland!

Kontakta oss för bokning